69.65° N, 18.96° E

Tromsø, Norway

Follow

Facebook

/

INSTAGRAM

Personvernerklæring

Personvern

Under følger Magy Media AS' personvernerklæring for kunder og andre eksterne brukere.

Behandling av personopplysninger

Når du (i) bruker nettsiden,(ii) er i kontakt med oss ved enten være portrettert eller på annen måte ta del i vår medieproduksjon, eller (iii) ved å motta nyhetsbrev fra oss, vil Magy Media AS behandle personopplysninger om deg. Nedenfor finner du derfor informasjon om personopplysninger som samles inn, hvorfor vi gjør dette og dine rettigheter knyttet til behandlingen av personopplysningene.

Behandlingsansvarlig for personopplysningene vi behandler Magy Media AS, er daglig leder Kim Steven Knutsen og medeier Magnus Joki Arild. Kontaktinformasjonen til Magy Media AS er:

Adresse: Storgata 69, 9008 Tromsø

E-post: post@magy.no

Telefon: +47 970 95 541

Organisasjonsnummer: 919 399 449

For spørsmål du måtte ha om vår behandling av dine personopplysninger kan du kontakte oss på telefon eller e-post.

1. Hvorfor samler vi inn personopplysninger og hva slags informasjon samler vi inn?

Vi samler inn og bruker dine personopplysninger til ulike formål avhengig av hvem du er og hvordan vi kommer i kontakt med deg. Vi samler inn følgende personopplysninger til formålene angitt her.

1.    Sende ut markedsføring, nyhetsbrev og gi informasjon om vår virksomhet: E-postadresse, telefonnummer. Behandlingen skjer på grunnlag av avtale med deg.

2.    Besvare henvendelser som kommer inn til oss. Navn, telefonnummer, e-postadresse og eventuelle personopplysninger som måtte følge av henvendelsen. Behandlingen av personopplysninger skjer på grunnlag av en interesseavveining. Vi har vurdert det slik at dette ofte er nødvendig for å oss for å hjelpe deg med det du lurer på.

3.    Portrett-og situasjonsbilder/video. Magy Media AS produserer store menger bilder og video til sine kunder. Behandlingen skjer på grunnlag av avtale med deg.

4.    Bruk av nettsteder som eies/administreres av Magy Media AS. Når du bruker et nettsted sendes din IP-adresse til nettstedet. Dette må gjøres for at du skal kunne laste ned innhold fra nettstedet. IP-adressen er den eneste påkrevde personopplysningen ved bruk av nettstedene, og vi lagrer normalt IP-adresser (server log) 12 måneder etter et prosjekts avslutning, eller lengre ved mistanke om lovbrudd. IP-adressen benyttes i anmeldelser og/eller i blokkerings lister til våre tjenere.

5.    For å få informasjon om bruk av våre nettsider benytter vi informasjonskapsler (cookies). Vi behandler personopplysninger på grunnlag av en interesseavveining. Vi har vurdert det slik at det er nødvendig for oss for å gjøre dette for å tilpasse nettsiden til våre brukere. Vi ivaretar imidlertid personvern ditt ved at vi kun bruker opplysningene til statistikk. I denne statistikken er det ikke mulig å identifisere deg som enkeltperson.

2. Utlevering av personopplysninger til andre

Vi gir ikke personopplysningene dine videre til andre med mindre det foreligger et lovlig grunnlag for slik utlevering. Eksempler på slikt grunnlag vil typisk være en avtale med deg eller et lovgrunnlag som pålegger oss å gi ut informasjonen.

Magy Media AS bruker databehandlere til å samle inn, lagre eller på annen måte behandle personopplysninger på våre vegne. I slike tilfeller vil vi inngå avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten i alle ledd av behandlingen. Vi har inngått databehandler med følgende:

-       PRO ISPAS (org.nr. 896 907 662) vedrørende drift av våre nettsider.

All behandling avpersonopplysninger som vi foretar skjer innenfor EU/EØS-området.

3. Behandling av personopplysninger på vegne av andre

Magy Media AS behandler også personopplysninger på vegne av andre når vi bistår våre kunder med behandling av både anonymisert data og personopplysninger som kunden har samler inn. Før vi starter behandling av en kundes innsamlede personopplysninger, inngår vi en behandleravtale som regulerer: bruk, behandling og sletting av personopplysningene som vår kunde har samlet. Forenklet betyr dette at Magy Media AS følger retningslinjene og personvernserklæringen til kunden, som er behandlingsansvarlig, for personopplysninger som det jobbes med.

4. Lagringstid

Vi lagrer dine personopplysninger hos oss så lenge det er nødvendig for det formål personopplysningene ble samlet inn for.

Dette betyr for eksempel at personopplysninger som vi behandler på grunnlag av ditt samtykke slettes, hvis du trekker ditt samtykke. Personopplysninger vi behandler for å oppfylle en avtale med deg slettes når avtalen er oppfylt og alle plikter som følger av avtaleforholdet er oppfylt.

5. Dine rettigheter når vi behandler personopplysninger om deg

Du har rett til å kreve innsyn, retting eller sletting av personopplysningene vi behandler om deg. Du har videre rett til å kreve begrenset behandling, rette innsigelse mot behandlingen og kreve rett til dataportabilitet. Du kan lese mer om innholdet i disse rettighetene på Datatilsynets nettside: www.datatilsynet.no.  

For å ta i bruk dine rettigheter må du kontakte oss pr. e-post på post@magy.no. Vi vil svare på din henvendelse til oss så fort som mulig.

Vi vil be deg om å bekrefte identiteten din eller å oppgi ytterligere informasjon før vi lar deg ta i bruk dine rettigheter overfor oss. Dette gjør vi for å være sikre på at vi kun gir tilgang til dine personopplysninger til deg - og ikke noen som gir seg ut for å være deg.

Du kan til enhver tid trekke tilbake ditt samtykke for behandling av personopplysninger hos oss. Den enkleste måten å gjøre dette på, er å kontakte oss pr. e-post på post@magy.no.

6. Nyhetsbrev

Magy Media AS benytter seg av plattformen til MailChimp for å formidle vårt nyhetsbrev, dersom du ønsker å motta disse vil du måtte melde deg inn og godta vilkårene du finner her.

7. Google Analytics

Analyseverktøyet Google Analytics sporer og rapporterer om trafikken på nettsidene til Magy Media AS. Ved å se på brukermønster til besøkende, kan vi lære hvordan brukere forholder seg til innholdet vårt. Du kan selv reservere deg mot bruk av cookies fra Google Analytics. Les mer om Google Analytics' personvern her.

8. Facebook Pixel

Facebook Pixel er et analytisk verktøy som hjelper Magy Media AS med å optimalisere annonsekampanjer på Facebook, slik at du som bruker skal få relevant informasjon. Du kan selv slå av cookies i din nettleser. Les mer om Facebook's personvern her.

7. Klager

Dersom du mener at vår behandling av personopplysninger ikke stemmer med det vi har beskrevet her eller at vi på andre måter bryter personvernlovgivningen, så kan du klage til Datatilsynet.

Du finner informasjon om hvordan kontakte Datatilsynet på Datatilsynets nettsider: www.datatilsynet.no.

8.  Endringer

Hvis det skulle skje endring av våre tjenester eller endringer i regelverket om behandling av personopplysninger, kan det medføre forandring i informasjonen du er gitt her. Oppdatert informasjon vil alltid finnes lett tilgjengelig på vår nettside. Brukere av denne siden bør derfor sjekke personvernerklæringen regelmessig for å oppdatere seg på den nyeste utgaven. Fortsettelse av bruk av nettsiden betyr at eventuelt endrede personvernvilkår godtas.