Magy Media logo in blackMagy Media logo in white
Follow
Facebook
/
INSTAGRAM
69.6° N, 18.9° E
Tromsø, Norway

Brødrene Johannessen

Hatten av for menneskene i Brødrene Johannessen

Vår kunde

Brødrene Johannessen har tålt tidens tann siden 1949. Det ønsket vi å institusjonalisere gjennom butikkens nye grafiske profil.

Brødrene Johannessen ble etablert i 1949, og har siden vært en anerkjent butikk i Skippergata i Tromsø, med stort utvalg innen klær og konfeksjon. Butikken, er i dag å regne som en institusjon for kles- og moteinteresserte i Tromsø og omegn. Sterkt utfordret av de store kjedene, har de overlevd i en vanskelig bransje i over 70 år.

I forbindelse med at Brødrene Johannessen – som tidligere kun var en herrebutikk – utvidet sitt sortiment og etablerte egen avdeling for damer, ble vi utfordret på å lage ny grafisk profil for selskapet.

I den nye logoen har vi bevart arven og historien som gjenspeiler den kulturelle viktigheten av selskapets identitet. Gjennom 70 år har selskapet vært gjennom store endringer, men identiteten har bestått.

Vi tar av oss hatten for menneskene bak denne unike bedriften, og håper det visuelle uttrykket gjenskaper litt av kvaliteten man erfarer i butikkene deres

ProduksjonER

No items found.

Trøkk hær.

www.brodrenejohannessen.no

Identitet