Magy Media logo in blackMagy Media logo in white
Follow
Facebook
/
INSTAGRAM
69.6° N, 18.9° E
Tromsø, Norway

JM Hansen Eiendom

Boliger i Kongsparken – derfor brukte vi et bibelsk språk

Vår kunde

Å bygge boliger på en så sentral tomt i Tromsø sentrum forplikter. Vår rolle handler om å formidle kvaliteten i valgene som blir gjort.

Boligprosjektet Kongsparken i Tromsø sentrum har vært – og er fortsatt – kontroversielt. Det er også naturlig, all den tid prosjektet ligger på en så sentral tomt og samtidig tett opp mot «det grønne hjerte av Tromsø» – Kongsparken.

Utbygger har vektlagt disse tingene i utformingen av prosjektet. Selve bygget blir avtrappet, slik at det er i harmoni med øvrig bebyggelse. Fasaden kles i håndplukket teglsten fra Danmark for å gi det visuelle uttrykket særpreg. «Et bygg byen kan være stolt av», har vært utbyggernes visjon.

Vi har bidratt på de fleste plan gjennom markedsføringen av prosjektet. Gjennomgående har vi brukt en høytidelig tone i kommunikasjonen som representerer de ambisjonene utbygger har for dette prosjektet. Tidvis har det skapt reaksjoner i kommentarfeltene. For målgruppen – mennesker som ønsker kvalitetsboliger i sentrum – håper og tror vi at vi har vært mer på bølgelengde.

Velkommen hjem!

ProduksjonER

Kongsparken-logo i gull med svart bakgrunn
Mockup av Kongsparken-prospektet i gull og grå
Illustrasjon av stue med utsikt fra Kongsparken
Innmaten til Kongsparken-prospektet i gull
Rosa himmel over Tromsø og Kongsparken
No items found.

Trøkk hær.

www.kongsparken.no

Identitet