Magy Media logo in blackMagy Media logo in white
Follow
Facebook
/
INSTAGRAM
69.6° N, 18.9° E
Tromsø, Norway

Nova Interiør

Digitalt tigersprang for en av Tromsøs mest ærverdige merkevarer

Vår kunde

Siden 1963 har Nova Interiør produsert kvalitetskjøkken i Nord-Norge. På starten av 2019 innledet vi arbeidet med å bygge en digital infrastruktur for bedriften.

Nova er blant Tromsøs mest ærverdige merkevarer. De har levert kjøkken, bad og garderober til det nordnorske folk i en årrekke, og har en betydelig og trofast kundegruppe.

Likevel er det viktig å erkjenne at man kan utvikle seg videre. Nettopp det gjorde Nova mot slutten av 2018, da de utfordret oss til å bygge en digital infrastruktur for bedriften – å gjøre virksomheten mer synlig, både for eksisterende kundemasse, men ikke minst for den oppvoksende generasjonen som vil bli morgendagens boligeiere.

Uansett hvordan man vrir og vender på det – det oser kvalitet av Nova. Dette har vi forsøkt å formidle gjennom «Nova-følelsen»: Du kan ikke gjenkjenne et Nova-kjøkken – du føler det.

For Nova har vi skapt et digitalt økosystem der vi forsøker å gjøre merkevaren synlig gjennom autentisk og god storytelling, og på den måten lede trafikk til hjemmesidene og hyggelige besøk i butikkene i Tromsdalen og på Finnsnes.

ProduksjonER

The nova catalog showed as a mockup
White and blue inside of the new nova catalog
No items found.

Trøkk hær.

www.nova-group.no

Identitet