Magy Media logo in blackMagy Media logo in white
Follow
Facebook
/
INSTAGRAM
69.6° N, 18.9° E
Tromsø, Norway

Total Eiendom

Innsiden: Reisen dokumenteres når Vervet skapes

Vår kunde

Vervet – den nye bydelen på den historiske tomten til Tromsø Skipsverft – er den største utbyggingen i Nord-Norge i moderne tid. Vi foreviger reisen gjennom en videoserie med dokumentarisk tilnærming, på bakgrunn av et omfattende kommunikasjonsbehov både mot vanlige borgere og næringsliv.

På Vervet skal det føres opp 440 boliger som vil danne nye hjem for omtrent 1000 mennesker – tilnærmet midt i Tromsø sentrum. I tillegg skal det bli 25 000 kvadratmeter med spennende næringsareal.

Den ærverdige tomten til Tromsø Skipsverft har vært byens viktigste industriarbeidsplass siden byens fødsel, og er grunnlaget for at byen ble skapt. Nærheten til Skansen – Tromsøs tusenårssted – gjør beliggenheten ekstra spesiell.

Derfor overlater byggherren Totaleiendom svært lite til tilfeldighetene når den nye bydelen skal skapes. Arkitekturen skal være i tråd med den industrielle historien og omgivelsene for øvrig. En rekke maritime elementer har blitt tatt vare på for å gi uterommene et unikt uttrykk som bærer spor av fortiden. Det gamle Maskinverkstedet fra 1911 blir bevart og restaurert, og vil bli restaurant- og bydelshus i hjertet av Vervet. Næringsaktører velges med omhu, ikke kortsiktig profitt.

I sum er Vervet-utbyggingen spennende, ambisiøs og kompleks. Det dannet grunnlaget for vår innfallsvinkel, hvor vi har valgt å dokumentere reisen fra A til Å. Det hører riktignok med til historien at det første reguleringsarbeidet startet allerede for 18 år siden. Nå er imidlertid prosjektet endelig godkjent i kommunestyret, grunnarbeidet ferdig og byggeaktiviteten godt i gang.

Videoserien har fått navnet «Innsiden», og vil ta for seg de fleste aspektene rundt det å skape en helt ny bydel på en ærlig og usminket måte.

For Vervet har vi også produsert prospekt, magasin og hjemmeside, bidratt under arrangementer, administrert Vervets profiler og annonsering i sosiale medier samt bistått i strategi og kommunikasjon for øvrig.

ProduksjonER

No items found.

Trøkk hær.

www.vervet.no

Identitet