Magy Media logo in blackMagy Media logo in white
Follow
Facebook
/
INSTAGRAM
69.6° N, 18.9° E
Tromsø, Norway

Æventyr

Æventyr – erkenorsk navn på internasjonal satsing

Vår kunde

Når opplevelsesselskapet PNH Norway endret til et erkenorsk navn, er det med tanke for internasjonal vekst. – Det nye navnet ble ikke skapt i et møterom, men i møtet med naturen.

I 2017 startet reiselivsgründer Vegard Berge Uglebakken opp Nord Ekspedisjon med turproduksjon som formål. Gradvis har selskapet bygget stein for stein med lokale opplevelser i Vest-Finnmark, og fra 2018 ble det etablert et reiselivskonsern - PNH Norway.
I dag har selskapet rundt 50 ansatte på lønningslisten, og har utvidet tilbudet med blant annet Canyon Hotel, Skaidi Hotel, Gargia Lodge, Stakeriet, Gabo Bar og restauranten Alattio.
Midt under pandemien ble det løftet et ønske om å se på hvordan man kunne samle alle merkevarene under en felles paraply. Etter grundige og gode prosesser kom man fram til Æventyr, som nå er det nye navnet på konsernet.

Gjennom hele arbeidet var det tydelig at man ville differensiere seg fra de generiske navnene som ofte turistselskaper besitter. I mange tilfeller virker det som om navnene er satt for å tilfredsstille søkemotorer, og ikke være med å synliggjøre identiteten til selskapet.
Eventyr er det eldste ordet i den ordboka, og Æ-en i Æventyr gir navnet egenart og særpreg, i tillegg til at den naturlig nok representerer det geografiske opphavet.
Når verden nå inviteres ut på Æventyr er det med lokal forankring i bunnen.

ProduksjonER

No items found.

Trøkk hær.

www.aeventyr.no

Identitet